Jukka Poika: Uusin hittisingle tuli yllätyksenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallisen albumilistan ykköspaikkaa on jo viikkokausia pitänyt suvereenisti hallussaan Jukka Poika, jonka albumi Yhdestä puusta on osoittautunut menestykseksi. Stara tapasi suosikkiartitin äskettäin Rukalla.

Hittilevyn ensimmäinen single Silkkii oli hitti jo viime kesänä. Jukka Poika paljasti haastattelussa, että hänen tuorein hittinsä Älä tyri nyt ei ollut alunperin edes tarkoitettu singleksi. Levy-yhtiön ammattilaiset huomasivat kuitenkin kappaleen potentiaalin.

– Enemmän se meni niin, että kun tiedettiin, että levyn ensimmäisestä sinkusta tuli noin iso hitti, niin sit tuli ennemminkin sellainen, että nyt voi tehdä mitä huvittaa. Tääkin Älä tyri nyt, niin en mä tarkoittanut sitä sinkkubiisiksi ollenkaan. Se oli enemmänkin levy-yhtiön mielipide, että tästä voisi tulla jotain. Levy-yhtiö ilmeisesti tiesi mitä oli tekemässä, Jukka Poika kertoi Staralle.

Levy-yhtiö ei kuitenkaan pysty yksin sanelemaan mitä artisti tekee, sillä pitkän ja monipuolisen kokemuksen omaava Jukka Poika toimii tuottajien ja muiden ammattilaisten kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Meillähän on sillai mukava työtiimi, että kukaan ei oikeastaan sanele yhtään mitään. Tavallaan tässäkin suhteessa ehdotetaan. Meillä on sellainen kova luottamus ihmisten työkykyyn ja kokemukseen, että jos joku ehdottaa jotain, niin ei ole mitään syytä dumata sitä heti. Esimerkiksi tossa tapauksessa mä olin ensin niin, että onks tää nyt sinkkubiisi. Sit mä ajattelin, että toi ei ole mun alaa tietää, et mikä on sinkkubiisi. Et jos Kari on sitä mieltä, niin okei kokeillaan.