BB-tähden vappujuhlinta päättyi nolosti – sammui bussiin ja päätyi Espooseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman pariltakin tuotantokaudelta tutuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, oli aiemmin otsikoissa monien kommellustensa vuoksi. Vappuna Nikon meno oli taas vauhdikasta, ja juhlinta menikin lopulta hieman liian pitkäksi.

Nykyisin chat-juontajana televisiossa toimiva Niko sattui nimittäin sammumaan yön tunteina bussiin ja hän päätyi lopulta vahingossa Espooseen saakka. Tämä siitä huolimatta, että nuori julkkis yritti suunnata kotiin ajoissa.

– Hieman meni vappu pitkäksi, vaikka niin pelasin varman päälle ja lähdin ennen valomerkkiä himaan. No, tulipahan tehtyä vappupäivän kunniaksi sellainen tunnin bussimatka :D Tälläistä sattuu paremmissakin piireissä, Niko kommentoi kommellusta Staralle.