Candice Swanepoel vietteli rantakuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi, mutta sittemmin hän on saanut hieman lisää elopainoa vartaloonsa.

Nyt vaalea kaunotar ikuistettiin upeisiin valokuviin St. Bartsin rannoilla. Candice nimittäin nähtiin poseeraamassa mallikuvauksissa, joita varten neitokainen oli sonnustautunut pieneen bikineihin. Bikinipimu muun muuassa esitteli hoikkaa vartaloaan viettelevissä asennoissa rantahiekalla. Katso kuvat tästä.

Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin sinisilmäinen kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan.