Stara Candice Swanepoel

Viihdeuutiset

Victoria’s Secret -supermallit paljastivat treenikuvansa

Yksi vuoden odotetuimmista muotitapahtumista on enää alle kuukauden päässä. Victoria’s Secret -alusvaatenäytöksen läheneminen on saanut mallikaunottaret treenaamaan kuin viimeistä päivää. Victoria’s Secret esittelee uuden alusvaatemallistonsa spektaakkelimaisessa muotinäytöksessä joulukuussa ja mukana on tänä vuonna paljon ensikertalaisia enkeleitä.

Alustavaatemalleiksi valituilla kaunottarilla on kovat paineet valmistautua näytökseen, sillä he astelevat Catwalkille pelkissä alusvaatteissa tietäen, että heitä seuraavat kymmenet, ellei sadat miljoonat silmäparit ympäri maailmaa. Jokainen heistä haluaa näyttää parhaimmiltaan.

Kuuluisimmat Victoria’s Secret -enkeleistä ovat julkaisseet Instagramissa kuvia treenaamisestaan faniensa iloksi. Monet heistä ovat hurahtaneet erilaisiin lajeihin ja he valmistautuvat myös näytökseen rakkaan harrastuksen parissa.

Candice Swanepoel valmistautuu näytökseen ilmajoogan parissa. Gigi Hadid on harrastanut kuntonyrkkeilyä jo vuosia. Kaunottaren mielestä se on myös oiva tapa valmistautua Victoria’s Secret -muotinäytöksen catwalkille.

Alessandra Ambrosio harrastaa monipuolista liikuntaa, mutta tanssimista ja sen erimuotoja hän rakastaa. Niinpä eri tanssilajit kuuluvat osaksi treeniä, jossa Alessandra valmistautuu vuoden odotetuimpaan alusvaatenäytökseen. Behati Prinsloo Levine on julkaissut kuvan kuntosalitreeneistään yhdessä aviomiehensä Adam Levinen kanssa. Vaikuttaisi siltä, että rankasta treenirutiinista on tullut heidän yhteinen projektinsa.

Adriana Lima kuntoilee monipuolisesti ja hänen treeneihinsä kuuluu kuntosaliharjoittelua, aerobista harjoittelua ja joogaa. Instagramissa julkaistujen kuvien perusteella nainen on omistautunut treenilleen ja hän haastaa itsensä äärirajoille päivittäin.

@biothermworld got me #traininglikeanangel 👼🏼😊#vsfashionshow2015 📷: @jeromeduran

Kuva, jonka Candice Swanepoel (@angelcandices) julkaisi

good morning @gothamgym ⚡️⚡️

Video, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

👯 Let's do it ✔️ #trainlokeanangel #motivationmonday @victoriassecretsport #barclass

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Kinda have a thing for my trainer 🔥🤓

Kuva, jonka Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) julkaisi

4 WORKOUTS TO GO 👊🏼💥BOOM 💥👊🏼#TEAMLIMA

Kuva, jonka Adriana Lima (@adrianalima) julkaisi

Viihdeuutiset

Victoria’s Secret -kaunotar Candice Swanepoel ilman meikkiä

Victoria’s Secret -alusvaatejätin mallina tunnettu Candice Swanepoel on valittiin taannoin Max Factor -kosmetiikkavalmistajan uudeksi mainoskasvoksi. Tähti meikattiin kampanjaa varten Marilyn Monroen näköiseksi.

So fresh and so clean clean. Good morning! @themermaidfiles #skincare

Kuva, jonka Candice Swanepoel (@angelcandices) julkaisi

Huippumallit totutaan näkemään kuvissa vahvasti meikattuna tai ainakin photoshopin avulla käsiteltyinä. Nyt Candice Swanepoel on kuitenkin jakanut Instagram-tilillään meikittömän selfien, todistaen olevansa upea näky myös au naturel -lookissa.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien.

Viihdeuutiset

Victoria’s Secret -kaunotar hehkeänä – Candice on kuin Marilyn Monroe!

Victoria’s Secret -alusvaatejätin mallina tunnettu Candice Swanepoel on valittu Max Factor -kosmetiikkavalmistajan uudeksi mainoskasvoksi. 26-vuotias kaunotar on meikattu kampanjaa varten Marilyn Monroen kaksoisolennoksi.

Neitokaisen glamourikas ja elegantti tyyli on ajaton ja monet Swanepoelin faneista ovat olleet haltioissaan upeista mainoskuvista. Marilyn Monroen tyyli on onnistuttu toteuttamaan pieniäkin yksityiskohtia myöten. Candicesta otetut kuvat on julkaistu netissä ja ne ovat saaneet ihastuneen vastaanoton. Swanepoelin upeat kuvat ovat erinomaista mainosta kosmetiikkajätille.

Daily Mail -lehden mukaan Max Factorin luova johtaja Pat McGrath pitää Candicea muusanaan. Kaunottaren innoittamana hän päätti luoda ja tuoda markkinoille huulipuna-sarjan, jonka sävyt valittiin Marilyn Monroen suosikkihuulipunien mukaan. Luonnollisesti McGrath valitsi muusana toimineen Swanepoelin kampanjan mainoskasvoksi.

Viihdeuutiset

Eteläafrikkalainen bikinimalli säväytti rannalla

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa erittäin niukoissa bikineissä. Tähti on yksi lukuisista alusvaatemerkki Victoria’s Secretille työskentelevistä kaunottarista. Nyt hänet on ikuistettu kuvauksissa.

Candice Swanepoel bongattiin eilen Victoria’s Secretin kuvauksissa Karibialla. Useissa eri bikineissä poseerannut kaunotar keikisteli kameralle niin rantahiekalla kuin meren aalloissakin.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.

Viihdeuutiset

Nyt iltapuvusta ei puutu seksiä – tällaista ei linnanjuhlissa nähdä

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa minikokoisissa bikineissä jalat haarallaan. 25-vuotias vaaleaverikkö on sittemmin jakanut Instagram-tilillään uusia otoksia itsestään.

Eilen Candice ikuistettiin kuvauksissa New Yorkissa. Eräs kaunottaren asuista oli poikeuksellisen upea iltapuku, joka lienee tyylikkyydestä huolimatta kuitenkin hieman liian paljastava esimerkiksi linnanjuhliin.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.