Isä teinitytön seuralaisena päättäjäistansseissa – traaginen syy taustalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kouluissa vietetään vuosittain teinielokuvistakin kuuluisia promeja, eli päättäjäistansseja. Yleensä tanssiaisissa nähdään tyttö-poika -pareja, mutta poikkeuksiakin löytyy. Nyt eräs teinityttö on vienyt elämänsä tärkeimmän ihmisen koulunsa päätöstanssiaisiin.

Danae Rodriquez -niminen teinityttö nimittäin valitsi tanssiaiskavaljeerikseen Tim-isänsä, koska tyttö pelasti äskettäin isänsä hengen. Lukiolaistyttö joutui muutama kuukausi sitten vakavaan auto-onnettomuuteen perheensä kanssa Yhdysvaltojen Minneapolisissa. Perheen auton eturengas puhkesi kesken ajomatkan, jolloin auto törmäsi rajusti seinään.

Teinitytön isän niska murtui useasta kohtaa ja hänen päähänsä tuli valtava haava. Danae Rodriquez ei kuitenkaan antanut vakavasti loukkaantuneen isänsä menehtyä onnettomuuspaikalle, sillä hän tyrehdytti verenvuodon autoista löytyneillä tyynyillä. Lääkäreiden mukaan teinitytön neuvokas toiminta pelasti hänen isänsä hengen.

– Lapseni oli suojelusenkelini. Hän pelasti henkeni. Olen niin kiitollinen siitä, että saan viedä kauniin tyttäreni tanssiaisiin, isä Tim Ebert kirjoitti Facebookissa The Daily Mail -sivuston mukaan.