Jukka Poika ei katso Idolsia: ”Olen nauttinut olostani ihan ilman”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan kevään kuumin kotimainen artisti on ainakin listamenestyksen ja keikkasuosion perusteella Jukka Poika, jonka uusin levy on pitänyt jo viikkokausia albumilistan piikkipaikkaa hallussaan. Keikkailu pitää miehen aktiivisesti tien päällä, eikä television katsominen ole ensimmäisenä mielessä vapaa-ajalla.

Stara tapasi Jukka Pojan äskettäin Rukalla, jossa hän oli Ruka Spring Break -tapahtuma pääesiintyjä. Kuluvan vuoden Idols-kilpailu lähestyy parhaillaan jo finaaliaan, mutta Jukka Poika ei ole realitykilpailua seurannut.

– Nyt on kyllä todella vähällä seuraamiset. Sen verran vaan, että oon suhahdellut paikasta toiseen. Jos oon kotona, niin ensimmäisenä ei tule mieleen, että kääntäisin tällaisen showbisnes-henkisen ohjelman päälle. Kyllä mä olen nauttinut olostani ihan ilman näitä ohjelmia, Jukka Poika kertoi.

Kotimainen reggae-artisti on tehnyt itse jo pitkän uran eri kokoonpanoissa ja nykyisin soolourallaan. Televisiosta poptähdeksi nousseille tähdille hän ei suoraan povaa kovin pitkää uraa alalla. Pitkästä musiikkiurasta haaveilevia Jukka Poika neuvoo rakentamaan uraansa ajan kanssa.

– Mulle se on pikkaisen eri maailma kuin tällainen mistä mä tuun. Ne on ehkä enemmän sellaisia kokemuksia mitä siinä tarjotaan yleisölle ja näille artisteille. Varmaan aika useille käy niin, että heillä on raakile-talentti, josta sitten tehdään ikään kuin tuottamalla levyä ja tällaista kokonaisuutta.

– Helposti se menee siihen, että kiinnostus ei välttämättä jaksa riittää sillä tiellä kovin pitkään. Sit jos haluaa tehdä kymmenestä viiteenkymmeneen vuotta musiikkia, niin kyllä se on sitten niin, että siinä on syytä rakennella sitä omaa linjaa kaikessa rauhassa. Kaikki on mahdollista, eli ei mitään dumailua täältä.