Mitä ihmettä Lindsay Lohan teki Valkoisen talon vessassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan on saanut viime aikoina hätistellä paparazzeja ympäriltään, sillä neitokainen on ollut tuttu nimi uutisotsikoissa muun muuassa vankeustuomioidensa myötä. Sittemmin hänen kerrotaan päässeen kuiville huumeista.

Pari päivää sitten 25-vuotias näyttelijätär sai kunnian päästä Yhdysvaltojen presidentin vieraaksi Valkoisessa talossa järjestettyyn tilaisuuteen. Tänään New York Post uutisoi, että vierailu ei mennyt aivan kohdalleen. Tilaisuuden muut julkkisvieraat nimittäin ihmettelivät kovasti, kun Lindsay Lohan ravasi koko illan ajan koko ajan vessassa. Hän itse selitti hätiköimistään tupakanhimolla, jonka hän sai Elizabeth Taylor -roolinsa aikana.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Lindsay onnistui suorittamaan hänelle osoitetut määräykset ajoissa.