Top Gearin The Stig mukana Bond-kuvauksissa – katso salakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian televisiomaailman viime vuosien suurimpiin skandaaleihin lukeutui suositun Top Gear -ohjelman The Stig -hahmon paljastuminen syksyllä 2010. Mystisen hahmon henkilöllisyyttä oli siihen saakka varjeltu äärimmäisen tarkasti.

Nyt entinen The Stig, Ben Collins, on bongattu paparazzikuviin seuraavan James Bond -elokuvan kuvauspaikalla Istanbulissa, Turkissa. Collins toimii Skyfall-elokuvassa stuntmiehenä, ja mies nähtiinkin vaarallisessa autokohtauksessa, joka kuvien perusteella otti koville.

The Stigin haalareissa aiemmin rattia kääntänyt kilpa-ajaja Ben Collins halusi itse paljastua ja kirjoittaa elämäkerran. BBC kielsi sen, mutta lopulta tuomioistuin antoi miehelle luvan kirjan julkaisemiseen ja siten myös henkilöllisyyden paljastamiseen. Collins sai potkut ja siirtyi kilpailevan Fifth Gear -ohjelman leipiin.