Eva Longoria ei olekaan täydellinen – myönsi itse

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu Täydelliset naiset -televisiosarja saa pian loppunsa, kun ohjelman kahdeksas tuotantokausi purkitettiin muutama viikko sitten. Gabrielle Solis -roolihahmoa hittisarjassa näyttelevä Eva Longoria julkaisi äskettäin verkossa kuvia näyttelijöiden viimeisistä yhteisistä hetkistä kuvauksissa.

Nyt 37-vuotias Eva Longoria paljasti, että hän on varastanut jo vuosien ajan tavaroita Täydelliset naiset -televisiosarjan kuvauspaikoilta. Näyttelijättären mukaan hän on varastanut tavaroita saadakseen kotiinsa muistoja kuvauksista. Longorian mukaan sarjan pomot eivät ole olleet mielissään neitokaisen varkauksista.

– Olen varastanut joitakin tavaroita, mutta en aio kertoa mitä. Minua pyydetään muuten palauttamaan ne! Eva Longoria kertoi TV Guide -lehdelle.

Näyttelijätär kertoi lehdelle, että sarjan viimeisen tuotantokauden päätösjakson kuvaaminen oli surullinen hetki. Eva Longorian mukaan kuvauspaikan tunnelma oli kuin ”itkufestivaaleilta”. Hän kertoi lähes kaikkien näyttelijöiden itkeneen, kun päätösjakso saatiin valmiiksi.

Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Longorian avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.