Lindsay Lohan yllätti – palasi lesbosuhteeseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähti Lindsay Lohan on saanut viime aikoina hätistellä paparazzeja ympäriltään, sillä neitokainen on ollut tuttu nimi uutisotsikoissa muun muuassa vankeustuomioidensa myötä. Sittemmin hänen kerrotaan päässeen kuiville huumeista.

Nyt näyttelijättären väitetään palanneen takaisin yhteen entisen tyttöystävänsä Samantha Ronsonin kanssa. Pariskunta seurusteli taannoin kahden vuoden ajan, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2009. Lesbopari kuvattiin kuitenkin aiemmin tällä viikolla juhlimassa New Yorkissa Le Baron -yökerhossa. Lähteen mukaan naiset olivat ihastuneen näköisiä.

– Lindsay ja Sam kuiskuttelivat toisilleen jatkuvasti ja poistuivat klubilta käsi kädessä. He ovat selvästikin palanneet yhteen. Asiat ovat kuin ennen vanhaan, lähde kertoi X17-sivustolle.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Lindsay onnistui suorittamaan hänelle osoitetut määräykset ajoissa.