Perhe ei antanut tippiä huonon palvelun takia – lukittiin ravintolaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ravintoloissa annetaan yleensä tippiä esimerkiksi tarjoilijalle, joka on palvellut asiakkaitaan onnistuneesti. Nyt erään amerikkalaisen perheen uutisoitiin joutuneen poliisin kanssa tekemisiin, koska he eivät olleet antaneet tippiä paikalliselle ravintolalle.

Yhdysvaltojen Houstonissa asuva Marksin perhe oli ollut syömässä La Fisherman -nimisessä ravintolassa. Perhe ei ollut tyytyväinen ravintolan tarjoamaan palveluun, joten he eivät antaneet maksun yhteydessä tippiä. Ruokailijoiden mukaan tarjoilija muun muuassa sekoili tilauksissa, käyttäytyi töykeästi, eikä täyttänyt heidän juomalasejaan.

Ravintolan johtaja kuitenkin vaati perhettä antamaan tippiä. Perhe ei suostunut vaatimukseen, jolloin johtaja lukitsi ravintolan ovet ja hälytti paikalle poliisit. Jasmine Marks -nimisen naisen mukaan johtaja väitti lukinneensa heidät ravintolaan, koska laskua ei oltu maksettu. Marksin perhe purkasi raivoaan paikalliselle KPRC Local 2 -televisiokanavalle. He myös aikovat tehdä valituksen ravintolan toiminnasta.

– Jos ei ole tyytyväinen palveluun, niin silloin ei pidä antaa tippiä. Onko se vastoin lakia? Jasmine Marks kertoi televisiokanavalle.