Ray J kiehnäsi Sophie Monkin kanssa uima-altaassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli taannoin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa. Viime aikoina Sophie onkin esiintynyt usein asuissa, joiden etumus on ollut vähemmän mairitteleva.

Nyt 32-vuotias Sophie Monk nähdään tuoreimmissa mainoskuvissaan alastomana uima-altaassa. Vaalea kaunotar nimittäin poseeraa viettelivässä kuvissa hiukset märkänä räppäri Ray J:n vierellä. Prince Reigns -seerumia ruusujen kera mainostava pari muun muuassa halailee toisiaan vedessä. Katso kuvat tästä.

Tähtien on kerrottu allekirjoittaneen Prince Reigns -merkin kanssa huikean mainosopimuksen, jonka mukaan he saavat palkkioksi miljoona dollaria. 31-vuotias räppäri Ray J tunnetaan muun muuassa realitykaunotar Kim Kardashianin entisenä poikaystävänä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli taannoin hetken juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on mukana 90210-nuorisosarjassa.