Stuntnainen haluaisi lyödä Rihannaa: ”Se näyttäisi kuumalta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Aikaisempaa rohkeammaksi viikko viikolta muuttuva Rihanna voi jatkossa saada stuntnaisen nyrkistä.

Rihanna tekee parhaillaan uutta uraa näyttelijänä, ja elokuvissa stunttinakin toimiva näyttelijätär Gina Carano on nyt kertonut haluavansa näytellä poptähden kanssa tappelukohtauksen, E! Online raportoi. Hollywood-huhujen mukaan Rihanna on kiinnitetty pahiksen rooliin uuteen Fast and the Furious 6 -elokuvaan, johon myös Carano on ehdolla. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2013.

– Haluaisin nähdä minun ja Rihannan ottavan yhteen. Se näyttäisi kuumalta, Gina Carano kertoi julkaisulle.

23-vuotias Rihanna julkaisi tällä viikolla Twitter-blogissaan valokuvia, joissa hän nauttii täysin rinnoin strippareiden kanssa. Kuvat julkaistiin 18,2 miljoonalle lukijalle, joten ainakaan Rihanna ei yrittänyt piilotella juhlimistaan. Hänet nähtiin kuvissa työntämässä seteleitä stripparin aluhousuihin ja katsomassa kuinka strippari nuolee toisen naisen jalkoväliä – tosin alushousujen päältä.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa.