YleX: MM-ottelut näkyvät ilmaiseksi YouTubessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon MM-kilpailut alkavat huomenna, ja kisojen lipunmyynti on puhuttanut kovasti suomalaisia kisojen lähestyessä. Samalla myös otteluiden televisiointi on aiheuttanut ärtymystä, koska ilmaiskanavilla kaikkia pelejä ei esitetä. Nyt YleX uutisoi uudesta odottamattomasta käänteestä.

Radiokanavan pop-uutisten mukaan kaikki MM-kisojen 64 ottelua esitetään suorina lähetyksinä YouTubessa osoitteessa www.youtube.com/icehockey. Lisäksi verkossa esitetään myös erilaisia koosteita peleistä. Kanava perustaa tietonsa jääkiekon kansainvälisen IIHF-kattojärjestön antamiin tietoihin.

YouTuben kisasivulta ei vielä tätä kirjoitettaessa löydy huomenna alkavien kisojen materiaalia, ja videokanavan esittelytekstissäkin viitataan Slovakiassa viime vuonna pelattuun MM-turnaukseen. Viime vuoden otteluita verkosta kuitenkin löytyy kokonaisuudessaan. IIHF:n viralliselta YouTube-sivulta löytyy puolestaan jo hieman tuoreempaa materiaalia, kuten kisojen tähtien haastatteluita. Tuorein näistä videoista on julkaistu eilen.