Adam ”MCA” Yauchin kuolema järkytti julkkistähdet – seuraa viestejä livenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma sai tänään suruviestin, kun jälleen yksi suosikkiartisti menehtyi. Legendaarisen Beastie Boys -yhtyeen jäsen Adam ”MCA” Yauch menehtyi 47-vuotiaana ilmeisesti syöpään, jonka kanssa hän taisteli useiden vuosien ajan.

Tieto suosikkiartistin poismenosta on järkyttänyt yhtyeen miljoonat fanit sekä suuren joukon julkkistähtiä. He ovat esittäneet surunvalittelunsa muiden muassa Twitter-mikroblogeissa. Seuraa viestejä reaaliajassa alta.Vuonna 2008 Beastie Boys joutui perumaan kiertueensa ja siirtämään uuden albuminsa julkaisemista, jotta MCA saisi aikaa toipua. Seuraavana vuonna Yauch kertoi taistelevansa syöpää vastaan sekä tavanneensa tiibetiläisiä lääkäreitä. Vuonna 1979 perustettu Beastie Boys ei ole esiintynyt julkisesti vuoden 2009 jälkeen. Yhtye on palkittu useilla Grammy-palkinnoilla ja valittiin aiemmin tänä vuonna Rock’n’Rollin Hall of Fameen. Suosikkiyhtyeen tuorein julkaisu on viime vuonna julkaistu Make Some Noise.