American Pie -tähti elokuviensa vessahuumorista: ”Ei enää voi vajota alemmas”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin valkokankailla nähdään parhaillaan suosituin American Pie -leffasarjan tuorein osa Luokkakokous. Edeltäjiensä tavoin siinä keskitytään niin sanottuun aivot narikkaan -huumoriin, eli lähinnä pissa-kakka-kaatuilu -yhdistelmään. Nyt eräs elokuvan tähdistä on puhunut suunsa puhtaaksi.

Elokuvassa Noah Levensteinin roolia esittävä 65-vuotias Eugene Levy kertoi, että hänen mukaansa ensimmäinen American Pie näytti aikoinaan tietä vessahuumorille, ja muut elokuvat lähtivät seuraamaan samalla linjalla elokuvan saaman suuren suosion takia.

– Tässä on vaarallista se, että joskus kohtaukset menevät hieman turhankin pitkälle tiedättehän – ruumiintoimintojen suhteen. Se on eräs tapa saada yleisö nauramaan. Jossain vaiheessa ei enää kuitenkaan voi vajota alemmas ja silloin rima pitää taas ylittää, Eugene Levy kertoi The Guardian -lehdelle.