Coldplay-tähden ura vaakalaudalla: ”Korvat soineet jo 10 vuotta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on ollut naimisissa Hollywood-näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Äskettäin menestyneen rokkarin vaimo kertoi miehensä kieltäneen häntä kuuntelemasta Coldplay-yhtyeen musiikkia.

Nyt 34-vuotias rocktähti kertoi kärsineensä tinnituksesta jo kymmenen vuoden ajan. Chris Martinin mukaan hänen korvansa alkoivat soimaan jo teini-iässä liian kovan musiikin kuuntelun takia. Lääkärit ovat kehottaneet muusikkoa suojelemaan korviaan ja hän käyttääkin nykyisin hyviä korvatulppia keikoillaan.

– Korvien suojeleminen on asia, jonka tajuaa vasta silloin, kun on ongelma. Minulla on ollut tinnitus jo kymmenen vuoden ajan. Se ei ole pahentunut, koska käytän nykyään korvatulppia konserteissa, Chris Martin kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Rocktähti haluaakin varoittaa nuoria tinnituksesta ja muistuttaa, että korvatulppien käyttö suojelee korvia. Chris Martin toivoo, että hän olisi suojellut korviaan nuorempana. Muusikko työskentelee Action On Hearing Loss -kampanjassa, jonka avulla pyritään saada ihmiset pitämään korvatulppia keikoilla ja yökerhoissa.

Chris Martin meni naimisiin näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa vuonna 2003. Heillä on kaksi yhteistä lasta, seitsemänvuotias Apple-tytär ja viisivuotias poika moses. Coldplay-rokkari kertoi äskettäin pitävänsä avioliittoaan kuin lottovoittona. Hän myös paljasti, että Gwyneth on hänen ensimmäinen vakava suhteensa. Pariskunta on hyviä ystäviä tähtipari Beyoncen ja Jay-Z:n kanssa.