Deittipalvelun mainos kertoo karun totuuden?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Mainoksissa pyritään herättämään ihmisten mielenkiinto esimerkiksi arvoituksellisissa mainoslauseilla. Nyt verkossa ihmetellään erään deittipalvelun valtavaa mainoskylttiä, joka on asetettu tien varteen Yhdysvaltojen Bostonissa.

Established Men -deittipalvelun mainoksessa nähdään bikineihin pukeutunut nuori tyttö, joka seisoo vedessä huomattavan ylipainoisen miehen vieressä. Mainoksia tutkivan AdRants-sivuston mukaan mainoksen teksti on hämmentävä, sillä sen sanoman voi ymmärtää eri tavalla.

– Kun tyttäresi kysyy sinulta, miksi hänen täytyy tehdä kotiläksynsä… Näytä hänelle tämä kuva! Established Men -deittipalvelun mainoksessa lukee.

Kyseisessä deittipalvelussa viehättävät tytöt voivat etsiä itselleen varakkaan ja anteliaan miehen. Sivuston mukaan sanoman voi ymmärtää muun muuassa siten, että tyttöjen kannattaa tehdä ahkerasti kotiläksyjään, jotta he eivät päätyisi lihavan ja rikkaan miehen kainaloon. Mainoksen voi ymmärtää myös niin, että tyttöjen kannattaa opiskella saadakseen rinnalleen varakkaan miehen.