Jutta Gustafsbergiä ei ryöstetty – tuntuva palkkio silti luvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Automurrot ovat Suomessakin ikävän arkipäiväisiä, ja aika ajoin sellaisen kohteeksi joutuvat myös julkisuudesta tutut ihmiset. Tampereen keskustassa tehtiin sattui eilen ikävä automurto, kun tunnetun fitness-tähden BMW-autosta varastettiin arvokas laukku.

Sosiaalisessa mediassa eilen julkaistussa vetoomuksessa Gustafsberg toteaa, että hänen BMW X6 -autonsa ikkuna rikottiin ja varkaan matkaan lähti Louis Vuittonin laukku. Samalla hän pyytää havaintoja luksuskassia kantavasta varkaasta.

– Narkki löi BMW X6:n ikkunan sisään noin 16.50 ja anasti treenikassin kokoisen ruskean Vuittonin kassini sisältöineen. Tyyppi on tallennettu kameralle, mutta jos joku voi auttaa etsinnässä heti, maksan tuntuvan palkkion, Facebook-viestissä kerrotaan.

Eli jos joku narkki kävelee LV:n kanssa Mansessa, niin luultavasti on minun! Myös LV-lompakko, kamera ja paljon muuta lähti kassin mukana. Vakuutus ei tietenkään korvaa, koska auto ei ole tavaransäilyspaikka. On sitten pikkuinen homma uusia lompakon sisältö. Niin ja luultavasti sekoilen tulevien viikkojen aikana, koska myös kalenteri meni.

Jotkut kotimaiset mediat ovat virheellisesti väittäneet, että Gustafsberg olisi ryöstetty. Väitteet eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä kyse on tavallisesta automurrosta. Automurto on merkittävästi ryöstöä lievempi rikos.