Popkaunotar kaatokännissä? Talutettiin ulos ja sammui autoon – katso kuvat

Galleria Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen oli viime vuonna onnensa kukkuloilla, kun hän oli perustamassa perhettä miesystävänsä Sam Cooperin kanssa. Perheidylli murskautui kuitenkin rajusti jo toisen kerran tapahtuneeseen keskenmenoon. Joulukuussa 2011 poptähti synnytti viimein esikoisensa Ethel Maryn.

Nyt Lily on juhlinut Lontoossa keskimääräistä vauhdikkaammin, sillä ravintolan edustalla odottaneet paparazzit kuvasivat kuinka hänet jouduttiin yön tunteina taluttamaan baarista autoon. Istumaan päästyään neitokainen sammahti välittömästi.

Lily Allen ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Sam Cooper saivat taannoin toisensa, kun pariskunta meni naimisiin Goucestershiressä, Britanniassa. Edellinen raskaus päättyi traagisesti Allenin toiseen keskenmenoon. 26-vuotias Lily ja 32-vuotias Sam olivat aikoneet mennä naimisiin jo viime vuonna, mutta keskenmeno muutti suunnitelmat. Pari kihlautui joulukuussa 2010, kun Sam Cooper kosi Lilya Balilla.