Näin salakuljetat viinaa festarialueelle – video kertoo keinot

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset odottavat jo innokkaana tulevaa keikka- ja festarikesää, jonka toivotaan olevan perinteiseen tapaan lämmin ja vähäluminen. Takavuosina useille festivaaleille sai vielä kävellä sisään omien alkoholijuomien kanssa, mutta nykyisin se ei ole enää mahdollista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Hätä kuitenkin keinot keksii, ja suomalaisilla festarialueilla juodaankin päivittäin valtavat määrät paikalle salakuljetettuja omia juomia. Yhdysvalloissa suhtautuminen alkoholiin on merkittävästi tiukempaa kuin Suomessa, ja nyt eräs amerikkalaismies esitteleekin videolla kehittämäänsä tapaa salakuljettaa juomat festarialueelle. Tämä keino toimii vain, mikäli alueelle saa tuoda omat alkoholittomat juomat.