Tällaisia kylttejä ei aivan joka päivä näe

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ihmiset tekevät usein esimerkiksi konsertteihin kannustuskylttejä, joihin he rustaavat vaikkapa hauskoja tekstejä idolistaan. Myös mielipidemarsseissa ihmisten käsissä nähdään yleensä suuria kylttejä. Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja, jossa nähdään liuta hulvattomia tekstikylttejä.

Kuvakoosteessa nähdään muun muuassa eräs mies, joka pitää käsissään valtavaa pahvikylttiä. Ihmisjoukon edessä seisova mies julistaa tehneensä kyltin vain siksi, että hän voisi ärsyttää takanaan olevia ihmisiä. Toisessa nähdään juosijoille suunnattu erikoinen kannustuskyltti. Katso kaikki kuvat tästä.

Kuvissa nähdään myös juoksutapahtumassa ikuistettu kyltti, jossa ihmisiä kehotetaan juoksemaan varkaan lailla. Kuvasarjasta löytyy kylpyhuoneesta otettu kuva, jossa nähdään, kuinka keltaisessa saippuapakkauksessa lukee viesti monelle tutusta anastuksesta. Tekstissä nimittäin lukee ”Tämä tulee olemaan söpöin saippua, jonka olet ikinä varastanut hotellista. Nauti siitä”.