Tamponipakkauksesta löytyi vaarallinen yllätys

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tullivirkailijat saavat usein kiinni huumeiden salakuljettajia, jotka ovat yrittäneet kuljettaa kiellettyjä päihteitä esimerkiksi vaatteidensa tai matkatavaroidensa sisällä. Nyt erään amerikkalaisen naisen uutisoitiin löytäneen huumekätkön erikoisesta paikasta.

Utahissa asuva Cindy Davidson nimittäin löysi yllättäen huumekätkön kaupasta ostamastaan tamponipakkauksesta. 39-vuotias nainen oli ostanut tamponipaketin paikallisesta NPS-supermarketista. Nainen yllättyi, kun hän avasi pakkauksen kotonaan ja huomasi sen sisällä olevan aivan jotain muuta kuin oli odottanut.

Cindy Davidsonin mukaan tamponien pahviasettimien sisältä nimittäin löytyi valkoista jauhetta. Hän soitti erikoisesta löydöstään poliisille, jotka kertoivat sen olevan kokaiinia. Poliisi uskoo huumelöydön olevan osa suurempaa huumeiden salakuljetusoperaatiota. NPS-kauppa on nyt tyhjentänyt tamponihyllynsä tarkistaakseen niiden sisällön.

– Huomasin, ettei paketin sisältö ollut normaali. Luulin aluksi, että olin joutunut terroristien uhriksi, nainen kertoi KSL-sivustolle.