Urheilulehti varoittaa MM-kisaturisteja: ”Pukeutukaa vyölaukkuihin”

Matkailu · Stara.fi

Jääkiekon MM-kilpailut ovat tänään päässeet viimein vauhtiin Helsingissä ja Tukholmassa. Päivän puheenaiheena eivät ole kuitenkaan olleet kisojen urheilulliset saavutukset, vaan tapahtumaan liittyvät ulkourheilulliset seikat. Kisat ovat nimittäin olleet yleisömäärillä mitattuna välitön floppi.

Hetken kuluttua käynnistyy kisojen ensimmäinen Suomen ottelu, kun vastassa on Valko-Venäjä. Peliin on odotettavissa runsaasti yleisöä, koska alunperin ökykalliita lippuja on viime päivinä jaettu suuria määriä jopa ilmaiseksi. Urheilulehti kehottaakin kisaturisteja varustautumaan poikkeukselliseen tilanteeseen aivan erikoisella tavalla.

– Tässähän pitää varoittaa kisaturisteja seuraavaan sävyyn: Pukeutukaa vyölaukkuihin, joissa on tiivis vetoketjutasku, ettei MM-kisajärjestäjä pääse änkemään pääsylippuja mukaanne! MM-kisajärjestäjä saattaa iskeä missä tahansa, Urheilulehden Esko Seppänen kirjoittaa.

– On pelottavaa kuunnella vielä kello 18.00 aikaan Areenan pihassa puheita, että ”Mulla on kuusi ilmaislippua Leijonien matsiin, mutta vain neljä kaveria… Kuka haluaa lipun?”

Eilen selvisi, että ottelut esitetään suorana ja ilmaiseksi verkossa YouTube-videopalvelussa, ja näin lopulta kävikin. Tämä siitä huolimatta, että MTV3 ja Canal+ väittivät, ettei lähetykset näy Suomessa. Nyt esto on saatu viimein viritettyä, mutta verkossa leviää lukemattomia ohjeita eston kiertämiseksi.