Demi Lovato ja Ashley Tisdale kepposten kohteeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Punk’D -televisio-ohjelmassa tehdään Hollywoodin julkkiksille kepposia ja seurataan heidän reaktioitaan. Komediaohjelman vetäjänä toimii näyttelijä Ashton Kutcher. Äskettäin teinitähti Justin Bieber esiintyi keppostelusarjan juontajana ja hänen ensimmäiseksi uhrikseen joutui kantrilaulaja Taylor Swift.

Nyt 26-vuotias Ashley Tisdale on joutunut Punk’D-pilailuohjelman uhriksi. Julkkistähdelle nimittäin järjestettiin ohjelman pian alkavalla tuotantokaudella karmaiseva pila, jossa hänen väitettiin ajaneen erään kodittoman miehen yli. Verkossa julkaistulla mainospätkällä nähdään, kuinka neitokainen järkyttyy silminnähden lavastetusta onnettomuudesta.

Disney-kaunotarta jekuttanut televisiotähti Nick Cannon huijaa myös 19-vuotiasta poptähteä Demi Lovatoa Punk’D-ohjelmassa. Laulaja nimittäin luulee nähneensä levytysstudiossa sinisen haamun, joka on oikeasti Punk’D-ohjelman tekaisema. Demi Lovato muun muuassa huutaa videolla kauhistuneena, kun hän näkee pelottavan haamun.

MTV-televisiokanavan Punk’D-ohjelman ensimmäinen jakso nähtiin vuonna 2003 ja ensimmäinen jekutettu julkkistähti oli Justin Timberlake. Ashton Kutcherin tuottama sarja yhdistelee muun muuassa perinteisiä piilokamera-kepposia sekä käytännön piloja. Tulevan tuotantokauden jokaisessa jaksossa nähdään eri julkkisvetäjiä, jotka tekevät kepposia kollegoilleen. Sarja palaa ruutuun maaliskuussa.