Tätä ei TV:ssä nähty: Kummolaan kohdistunut kritiikki hiljennettiin MM-katsomossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Helsingissä ja Tukholmassa käynnistyneet jääkiekon MM-kisat ovat olleet ykköspuheenaihe sekä medioissa että sosiaalisessa mediassa. Eilinen ensimmäinen Suomen ottelu osoitti todeksi vanhan sanonnan, jonka mukaan ahneella on pas**inen loppu.

Lippujen ylisuuret hinnat karkottivat lätkäfanit hallista ja tilanne tulivat bisnesvieraat, joita jääkiekko ei kiinnosta. Televisiolähetyksen ohjaaja ei kyennytkään valitsemaan kuvakulmia siten, etteivät televisiokatsojat olisi huomanneet kuinka alakatsomot tyhjenivät hyvissä ajoin ennen erien päättymistä ja katsojat palasivat takaisin baareista vasta minuutteja pelin jatkumisen jälkeen. Niin ikään televisiossa nähtiin kuinka Kalervo Kummola sai osakseen valtavat buuaukset astuttuaan jäälle kisojen avausseremoniassa.

Paikan päällä ottelua katsomassa oli myös Urheilulehden uutispäällikkö Esko Seppänen, joka oli erittäin pettynyt näkemäänsä. Uutispäällikkö raportoi myös eräästä mielenkiintoisesta yksityiskohdasta, jota ei televisiolähetyksessä nähty. Katsomossa oli nimittäin jonkin aikaa Kalervo Kummolaa kritisoinut lakana (katso kuva), jonka järjestysmiehet kävivät takavarikoimassa kesken ottelun.

– Sain yöllä samassa katsomonosassa istuneelta Leijona-fanilta sähköpostin, jossa hän kertoi, että kisajärjestäjän järjestysmiehet olivat hakeneet Kummolaa kritisoineen lakanan pois. He perustelivat noutoreissunsa sillä perusteella, että katsomoon kuuluvat vain kannustavat lakanat ja fanikyltit, Esko Seppänen kirjoittaa Urheilulehdessä.

Kuva: Twitpic.com/9hk4ek