Miehet paljastavat: Nämä asiat tekevät naisesta kuuman

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Naiset saattavat kuluttaa aikaa meikkaamiseen ja vaatevalintoihinsa jopa tunteja ennen treffi-iltaa. Sopiva ehostus onkin miesten mieleen, mutta liiallinen pakkelikerros voi häivyttää miehen mielenkiinnon. Nyt miehet ovat paljastaneet Glamour-lehdelle, mitkä asiat tekevät naisesta ”kuuman pakkauksen”.

Miehet rakastavat naisen tuoksua. Etenkin makoisan hedelmäisiltä tuoksuvat huulivoiteet ja hajuvedet ovat kaksilahkeisten mieleen. Miehet pitävät naista hyvännäköisenä, jos neitokaisen huulia on korostettu esimerkiksi tummalla huulipunalla. Nainen tulee nimittäin jäämään miehen mieleen näyttävillä huulillaan.

Naisen kannattaa kiinnittää huomiota kynsiinsä, sillä kauniisti lakatut ja siistit kynnet ovat miesten mieleen. Miehet pitävät esimerkiksi siitä, että nainen raapii hellästi kynsillään miehen selkää. Miesten mielestä on myös seksikästä, jos nainen vilauttaa paljasta pintaa solisluun kohdalta.

Naistenlehdissä annetaan usein vinkkejä naisille tummasta silmämeikistä – eikä turhaan. Lehden mukaan miehet nimittäin pitävät naisten tummasta smoky eyes -silmämeikistä. Lisäksi naisen kannattaa pitää hiuksiaan niin, että hänen niskansa näkyy. Joidenkin miesten mielestä nainen on hyvännäköinen, jos hänen ihonsa näyttää hyvin hoidetulta.