Outo varkausilmiö leviää maailmalla: ”Valtavat markkinat tuotteille”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hiuslisäkkeiden ja peruukkien käyttö on yleistynyt viime vuosina. Hiuspidennykset voivat maksaa maltaita, mutta markkinoilta löytyy myös halvempia hiuksia. Nyt erään miesjoukon uutisoitiin varastaneen Los Angelesissa sijaitsevasta myymälästä hiuksia 40.000 euron edestä.

Miehet ryöväsivät Superstar Hair and Wigs -kauneusmyymälästä muun muuassa hiuspidennyksiä ja peruukkeja. Liikkeen omistajan Richard Omordian mukaan miehet putsasivat kaupan hyllyt vain 15 minuutissa. Törkeä varkaus ikuistettiin myymälän valvontakameralle.

– He varastivat kaiken. Miehet tulivat sisään jätesäkkien ja muovipussien kanssa. Maailmalla on valtavat markkinat varastetuille hiuksille, Richard Omordia kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Naamioihin pukeutuneet miehet rikkoivat hiuskaupan ikkunan tiilellä ja ottivat mukaansa lähes kaiken, mitä kaupan hyllyiltä löytyi. Omistajan mukaan miehet varastivat muun muuassa aitoa ja arvokasta malesialaista, intialaista ja brasilialaista hiusta. Richard Omordia haluaa varoittaa muita myymälöitä liikkeellä olevista hiusvarkaista.