90210-kaunotar muodokkaana uima-altaalla – katso bikinikuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa painonpudotuksensa ja -nousunsa merkeissä, kun hän sai viime vuonna hieman lihaa luidensa ympärille. Hänen kauneusleikkauksensa rankattiin taannoin hirveimpien joukkoon.

Nyt 38-vuotias raskaana oleva näyttelijätär kuvattiin nauttimassa aurinkoisesta päivästä uima-altaalla Malibussa. Vaalea kaunotar oli pukeutunut oransseihin bikineihin, joiden yläosa imarteli naisen rintavarustusta. Tori Spelling rentoutui aurinkotuolissa raskauskirjan kanssa. Katso kuvat tästä.

– Olen onnellisin silloin, kun odotan lasta. Voisin hankkia ainakin kymmenen lasta, jos pystyisin! Aviomieheni mielestä olen maailman seksikkäin raskaana oleva nainen, Tori Spelling kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.

Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt Dean McDermott ja Beverly Hills 90210 -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling saivat kolmannen lapsensa lokakuussa. Tyttövauvan nimeksi kastettiin Hattie. Pariskunnalla on myös viisivuotias poika Liam Aaron ja neljävuotias tytär Stella Doreen. Kaunotar meni naimisiin kanadalaisen näyttelijän Dean McDermottin kanssa vuonna 2006.