Candace Parker esitteli bikinivartalonsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kuten muuallakin maailmassa koripallo on pääasiassa miesten laji. Tai niin voisi julkisuudesta päätellä. Todellisuudessa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin myös naiset kamppailevat aktiivisesti tämänkin joukkueurheilun parissa.

Nyt eräs amerikkalainen koripallokaunotar, Candace Parker, on kuvattu esittelemässä bikinivartaloaan uimarannalla Hawaijilla. Yhdessä miehensä ja lapsensa kanssa aurinkoisesta päivästä nautiskellut Candace ei ole ainakaan vielä Yhdysvalloissa kovin suuren luokan julkkis.

26-vuotias amerikkalainen Candace Parker tunnetaan koripallotähtenä, joka pelaa nykyisin WNBA-sarjassa Los Angeles Sparksin riveissä. Aiemmin Parker on pelannut New Yorkin NY Nicks Starissa sekä Venäjällä UMMC-sarjassa Ekaterinburgin joukkueessa. Nickelodeon-kanavan lapsikatsojat valitsivat hänet taannoin suosituimmaksi naisurheilijaksi.