Uutuustuote: Humalaan parissa sekunnissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kekseliäät suomalaiset nuoret ovat vuosien varrella kehittäneet monenlaisia keinoja, joiden avulla humalatilan voisi saavuttaa mahdollisimman helposti ja nopeasti. Viinaan kastetut temponit ovat tästä eräs – joskin vaarallinen – esimerkki. Nyt Yhdysvalloissa on kehitetty viinasuihke.

Muotoilija Phillipe Starck ja tiedemies David Edwards ovat kehittäneet uuden Wahh Quantum Sensations -nimisen tuotteen, joka on lyhyesti sanottuna viinaspray. Tuote suihkauttaa käyttäjän suuhun kerralla 0,075 millilitraa alkoholia ja kehittäjiensä mukaan aiheuttaa humalatilan jo sekunneissa ilman haittavaikutuksia. Tosin vaikutuskin kestää vain hetken.

– Spray saattaa käyttäjän hetkeksi humalaan ilman sivuvaikutuksia. Se antaa vain 0,075 millilitraa alkoholia kerralla. Joten tällä voi tulla humalaan ilman alkoholin juomista ja vain hetkeksi aikaa, Eater kirjoittaa.

Asiasta kertoneen Eater.comin mukaan tuote on myynnissä Euroopassa, jossa 20 eurolla saa yhden suihkepullon. Jutussa ei tosin kerrota missä maassa tuotetta myydään. Pullo sisältää 21 suihkausta. Yhdysvaltojen markkinoilla sitä tuskin hetkeen nähdään, sillä siellä esimerkiksi vastaava kofeiinisuihke AeroShots kiellettiin.