Kännykkäkameroiden tulevaisuus näyttää tältä: ”Suljetut silmät ovat historiaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa on viime päivinä käyty kiivasta keskustelua suomalaisen kännykkäyhtiö Nokian romahduksesta, kun yhtiö onnistui ylimielisyytensä vuoksi menettämään markkinoiden ylivoimaisen ykköspaikan. Tuotekehityksessä Nokia on jäänyt pahasti kilpailijoiden jalkoihin, mitä osoittaa myös tuore videoesittely.

Amerikkalainen BlackBerry on tekemässä kovasti tuloaan myös Suomen markkinoille, ja nyt yhtiö on esitellyt BlackBerry World 2012 -seminaarissa laitteidensa uusia ominaisuuksia. Suurimman kohun aiheutti kännykkäkameran ominaisuus, jossa kuvan yksityiskohtia voidaan muokata vielä kuvan ottamisen jälkeen. Esimerkiksi ryhmäkuvissa olevien silmiä voidaan avata ja ilmeitä muuttaa eräänlaisella ajansiirrolla.