Mies kehui auton vanteita – hakattiin henkihieveriin

Ohhoh! · Stara.fi

Miehet kiinnittävät harvemmin huomiota toisten miesten ulkonäköön, mutta toisten miesten autoihin sitäkin enemmän. Nyt eräs 21-vuotias amerikkalainen mies on hakattu rajusti, koska hän meni kehumaan toisen miehen autoa.

Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa sijaitsevassa Puyallupissa sattuneessa erikoisessa pahoinpitelyssä James Foster oli syyttäjän mukaan kehunut auton vanteita, minkä jälkeen hän sai päähänsä kaksi rajua iskua, KiroTV uutisoi. Hänet kiidätettiin suoraan Tacomassa sijaitsevan sairaalan teho-osastolle, jossa hän taistelee nyt hengestään koomassa.

– Hän rakastaa autoja ja sanoi miehelle, että tällä on hieno auto. Sitten hän kysyi, että millaiset vanteet autossa on. Toinen mies totesi, että se oli tyhmä kysymys ja löi häntä, silminnäkijä kertoi televisiokanavalle.

Paikalta paennut tekijä saatiin kiinni ja hän on tunnustanut teon.