Rita Rusic nautiskeli bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on tullut maailman mallimarkkinoille kaunottaria viime aikoina harvakseltaan, kun merkittävä osa huippumalleista on tullut muista maista. Nyt tätä aukkoa on täyttämässä jo hieman ikääntynyt monitoimijulkkis Rita Rusic, joka on noteerattu jo pariinkin otteeseen kansainvälisessä mitassa.

Nyt 51-vuotias Rita Rusic on jälleen kuvattu ruskettuneena Miamin rannalla. Pieniin bikineihin sonnustautuneen naisen rintamus käänsi katseita, eikä hänestä heti uskoisi, että ikää on jo 51 vuotta.

Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.