14-vuotias poika ryöväsi yli 100 kotia – pakeni paikalta mikroautolla

Ohhoh! · Neea Jokinen

Murtovarkaat pakenevat yleensä rikospaikalta heti ryöstösaaliin kerättyään. Nyt Yhdysvaltojen Nashvillessä on saatu kiinni jo kahden vuoden ajan kauhua aiheuttanut murtovaras, jonka tiedetään ryövänneen jo 100 kotia.

Poliisit ovat nimittäin pidättäneet 14-vuotiaan sarjavarkaan maineen saaneen pojan. Poika saatiin kiinni, kun silminnäkijä huomasi murtovarkaan liikkuvan epäilyttävästi erään talon takapihalla. Paikalle hälytetyt poliisit saivatkin pojan kiinni itse teossa.

Viranomaisten mukaan poika käytti hanskoja ryöväysreissujensa aikana, joten hänen sormenjälkiään ei jäänyt rikospaikoille. Poika valitsi ryöstökohteekseen taloja, joissa oli takaovi. Teinipoika nimittäin murtaui taloihin takaovesta ja varasti muun muuassa videopelejä ja taulutelevisioita.

Poika käytti ryöväysretkillä pakoajoneuvonaan mikroautoa. Viranomaiset kertoivat WKRN-televisiokanavalle säälivänsä murtovarasta, sillä hänen tiedetään olevan orpo. Poliisipäällikkö Horace Templen mukaan teinipojalla ei ole huoltajaa, joka olisi pitänyt hänet poissa kaduilta. He uskovatkin orpouden johtaneen pojan rikolliseen elämäntyyliin.