Carrie Fisher kuvattiin New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Carrie Fisher tunnetaan parhaiten prinsessa Leia Organan roolistaan alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Hänet nähtiin myös supersuositussa Austin Powers – kumma jätkä -elokuvassa vuonna 1997.

Nyt Fisher on kuvattu New Yourkin West Villagessa yhdessä tyttärensä Billie Catherinen kanssa. Kuvien perusteella neitokaisilla oli tarvetta sähkötupakalle.

55-vuotias Carrie Fisher kertoi taannoin laihtuneensa huimasti, koska hän haluaa vielä joskus mahtua entisen roolihahmonsa Prinsessa Leian legendaarisiin metallibikineihin. Fisher laihdutti 20 kiloa Jenny Craig -dieetin avulla. Fisher oli aiemmin naimisissa muusikko Paul Simonin kanssa vuoden verran ja sai avioliiton aikana keskenmenon. Hänellä on 20-vuotias Billie Catherine -tytär Hollywood-agentti Bryan Lourdin kanssa. Näyttelijätär on kertonut avoimesti huume- ja lääkeongelmistaan sekä kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä sairastamisesta.