Kuoleva mummo haluaa 80 000 Twitter-seuraajaa – julkkikset fanittavat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sosiaalisen median nousun myötä verkossa leviää nopeasti monenlaisia ilmiöitä. Twitter-yhteisöpalvelu antaa paitsi kanavan seurata tähtiä, myös luo uusia julkisuuden henkilöitä. Nyt eräs 80-vuotias mummo on saanut humoristisella kampanjoinnillaan seuraajikseen Rihannan ja Jennifer Lopezin kaltaisia tähtiä.

Virkeitä vanhuusvuosiaan viettävä Josephine Lamberti -niminen nainen haluaa nimittäin saavuttaa kunnioitettavat 80.000 Twitter-seuraajaa ennen kuolemaansa. Raja lähenee jo lupaavasti, sillä nuorekas mummo on jo nyt saanyt lähes 76.000 uskollista fania. Nainen hauskuuttaa seuraajiaan julkaisemillaan humoristisilla videoilla ja kuvilla.

Nainen sai ratkiriemukkaan ideansa aviomiehensä kuoltua. Hän halusi liittyä sosiaaliseen mediaan saadakseen elämäänsä lisäpotkua. Lambertin poika, kunto-ohjaaja Donny Brandefine, tutustutti äitinsä internetin saloihin. Poika alkoi myös kuvata äitinsä hauskoja elämänviisauksia ja kommelluksia videolle.

Nyt newyorkilaisella isoäidillä on jo yli 300 julkkisfania, kuten Khloe Kardashian, Rihanna ja Missy Elliott. Mummo kutsuu julkkiksia Daily Mail -sivuston mukaan adoptoiduiksi lapsenlapsikseen. People-lehdessäkin äskettäin haastateltu Lamberti on pyytänyt julkkisystäviään auttamaan häntä tavoitteensa saavuttamisessa.