Popkaunottaren rohkeat bikinit paljastivat runsaasti pintaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa lähinnä uusien muotojensa merkeissä.

Nyt 29-vuotias LeAnn Rimes ikuistettiin bikinikuviin Cabossa. Vaalea neitokainen oli valinnut ylleen vihreät narubikinit, jotka hädin tuskin peittivät naisen takamusta. Laulajatar muun muuassa otti valokuvia upeista maisemista ja nautiskeli auringosta aurinkotuolilla. Katso kuvat tästä.

LeAnn Rimes meni taannoin naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistuksen, kun molemmat tähdet olivat jo tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.