Maailman lihavin mies: ”Söin 20 000 kilokaloria päivässä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla uutisoidaan aika ajoin maailman painavimpien ihmisten hurjista ruokatottumuksista. Nyt maailman lihavin mies Keith Martin on avautunut julkisuudessa vaikeasta elämästään ja ulkonäöstään. 368 kiloa painava 42-vuotias mies ei ole muun muuassa poistunut kotoaan yli kymmeneen vuoteen.

Keith Martin alkoi syömään 16-vuotiaana elefantin lailla, kun hänen rakas äitinsä kuoli yllättäen. Miehen mukaan hän söi suruunsa ja alkoi lihomaan vauhdilla. Sittemmin miehen ruokahalut räjähtivät ja hän ahmi sisuksiinsa peräti 20.000 kilokaloria päivässä. Keith Martin söi päivittäin muun muuassa paketin pekonia, kuusi makkaraa, kuusi kananmunaa voilla ja pavuilla.

Maailman lihavimmaksi mieheksi tänä vuonna nimetty Keith Martin yrittää nyt laihduttaa terveysongelmiensa takia. Mies yrittääkin nykyisin syödä 1.500 kaloria päivässä. Hän elää sisariensa avustuksella, sillä mies ei pysty enää kunnolla muun muuassa kävelemään. Martinin mukaan hän on joskus harkinnut itsemurhaa ulkonäkönsä takia.

– Ihmiset haukkuvat minua jatkuvasti. Olen ollut aina masentunut ja pelkään julkisia paikkoja. Haluan olla onnellinen ja viedä koirani lenkille, Keith Martin kertoi The Daily Mail -lehdelle.