Palonaisen salaisuus paljastui – työskenteli vapaa-ajalla prostituoituna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon pelastuslaitoksella palokunnassa työskentelevä nainen on jäänyt kiinni poikkeuksellisesta sivutoimesta, johon hänellä ei ollut työnantajansa lupaa. 38-vuotias nainen työskenteli nimittäin palokunnassa, mutta vapaa-aikanaan hän myi seksipalveluja netissä.

Eustonin paloasemalla normaalisti työskentelevä näyttävännäköinen nainen laskutti asiakkailtaan seksipalveluista 400 euroa tunnilta ja koko yön kestävältä keikalta 1.600 euroa, The Sun paljasti. Hänen oikea nimensä on Emma, mutta prostituoituna hän kaunotar nimeä Jade.

Palonainen markkinoi palvelujaan verkossa näyttävillä kuvilla ja ilmoitti strategisiksi mitoikseen 32FF-26-36. Palonainen jäi kiinni myytyään The Sun -lehden ”tutkivalle journalistille” tunnin seksisession lontoolaisessa hotellissa. Nainen kertoi päätyneensä seksialalle ansaitakseen lisää rahaa ja saadakseen sillä paremman elintason.