Perheen tavaroita katosi mystisesti – syyllinen löytyi läheltä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Vanhemmilla tulee olla hyvä luottamus lastensa hoitajaan, joka jää esimerkiksi yksin lasten kanssa perheen kotiin vanhempien treffi-illan ajaksi. Nyt eräs amerikkalainen lastenvahti on pettänyt tuon luottamuksen, kun hän jäi kiinni useista varkauksista.

Massachusettsissa asuva Michelle O’Harte nimittäin varasti eräältä perheeltä satojen dollarien edestä vaatteita ja koruja. Nainen oli työskennellyt perheen lastenvahtina kuukausien ajan ja hoitanut perheen pieniä lapsia. Varkaudet tapahtuivat naisen lastenvahti-keikkojen aikana.

Viranomaisten mukaan lastenhoitaja oli myynyt varastamansa tavarat saadakseen niistä rahaa. Nainen jäi kiinni varkauksista, kun perhe ilmoitti poliisille kadonneista tavaroista. Perhe oli palkannut Michelle O’Harten lastenvahti-työtä tarjoavalta Sittercity-sivustolta. The Daily Mail -lehden mukaan varastelevaa lastenvahtia syytetään nyt muun muuassa törkeästä varkaudesta.