Prinssi Harryllä odottamaton uratoive – haluaa tiskijukaksi!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian vauhdikas punapää prinssi Harry on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä isoveljensä vaimon pikkusiskoon Pippa Middletoniin. Aiemmin tänä vuonna prinssi Harryn kerrottiin haaveilevan treffeistä poptähti Katy Perryn kanssa.

Nyt 27-vuotiaan kuninkaallisen ystävät ovat paljastaneet, että prinssi Harry haluaa reggae-tiskijukaksi. Punapää innostui reggae-musiikista Jamaikan matkallaan, kun hän tapasi edesmenneen muusikon Bob Marleyn lesken Rita Marleyn. Ystävien mukaan Harry haluaa kehittää taitojaan, jotta hän voisi toimia tiskijukkana erinäisissä juhlissa.

– Harry on aina ollut kiinnostunut musiikista, mutta Jamaikan matka avasi hänen silmänsä. Rita Marleyn tapaaminen inspiroi häntä ja Harry onkin nyt innoissaan reggaesta, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Taannoin Harryn kerrottiin seurustelevan mallina työskentelevän Florence Brudenell-Brucen kanssa. Sittemmin pari on jo eronnut. Ennen Florencea Harry viihtyi pitkään on-off -tyttöystävänsä Chelsy Davyn seurassa. Muutama viikko sitten hänet yhdistettiin The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin.