Tulisa Contostavlos juhli railakkaasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos joutui aiemmin tällä viikolla uutisotsikoihin, kun verkossa julkaistiin popkaunottaren ja ex-poikaystävä Justin Edwardsin, eli MC Ultran, tähdittämä seksivideo. Sittemmin Tulisa vahvisti, että video on aito.

23-vuotias kaunotar valittiin pari viikkoa sitten suositun miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. FHM-lehden lukijoiden äänestystulos oli yllätys, sillä aiemmin Tulisa ei ole vastaavissa äänestyksissä juuri juhlinut.

Nyt Tulisa on kuitenkin saanut myös toisen listaykkösen, kun hänen soolosinglensä nousi Britannian singelistan ykköseksi. Tapausta juhlittiin näyttävästi Lontoossa sijaitsevalla Rose-klubilla.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.