Unelmien häämatkasta painajainen: ”Itkin koko viikon”

Matkailu Ohhoh! · Neea Jokinen

Avioparit suuntaavat yleensä häämatkalle jo pian häiden jälkeen. Monet pariskunnat käyttävät häämatkaansa sievoisia summia tehdäkseen lomasta ikimuistoisen. Nyt erään britannialaisen avioparin uutisoitiin joutuneen pettymään häämatkallaan, kun heidän hotellijärjestelynsä menivät pahasti pieleen.

Michael ja Donna McCarthy menivät naimisiin maaliskuussa ja he suuntasivat häämatkalleen suomalaistenkin suosimalle Rodoksen saarelle huhtikuussa. Newcastlessa asuva pariskunta joutui kuitenkin kokemaan karmaisevan pettymyksen saavuttuaan matkakohteeseen. Heidän varaamansa neljän tähden Doreta-luksushotelli oli nimittäin suljettu.

Tuore aviopari siirrettiin kolmen tähden hotelliin, joka sijaitsi valtatien varrella. Pariskunnan mukaan he joutuivat viettämään häämatkansa perhehuoneessa, jonka tarjonta oli kaikkea muuta kuin luksusta. Heidän synkässä ja likaisessa hotellihuoneessaan oli nimittäin muun muuassa erilliset sängyt.

– Itkin koko viikon, kun olimme Rodoksella. Voimme aina mennä uudestaan lomalle, mutta emme voi enää koskaan viettää häämatkaamme uudelleen. Olemme täysin poissa tolaltamme tämän takia, Donna McCarthy kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Pariskunta oli varannut häämatkansa Broadway Travel -matkatoimiston kautta. He olivat maksaneet rantalomastaan yli tuhat euroa, sillä aviopari halusi luksussviitin merinäköalalla ja poreammeella. Brittiparin mukaan matkatoimisto tarjosi heille vaivaiset 50 euroa korvausta yllättävästä hotellimuutoksesta.