Varas mursi uhrinsa käden – pelasti samalla hengen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin maailmalla kuulee uutisia yllättävistä tilanteista, joissa ihmiset ovat joutuneet ryöstön uhreiksi. Joskus kuitenkin onnettomuus saattaa koitua siunaukseksi. Eräs brittiläinen mies saa nimittäin kiittää varasta hengestään, sillä ryöstäjän ansiosta mies sai selville kärsivänsä vakavasta sairaudesta.

50-vuotias myyjä Paul Ford on henkensä velkaa ryöstäjälle, joka hyökkäsi tämän kimppuun miehen työpaikalla. Varas jäi kiinni Gatwickin lentokentän tax-free -kaupassa aurinkolasien viemisestä. Ryöstäjä mursi Fordin käden, kun myyjä avusti poliisia hänen vangitsemisessaan.

Mies joutui murtumasta seuranneiden voimakkaiden kipujen vuoksi sairaalaan. Lääkärit löysivät kasvaimen miehen kädestä ja munuaisista hänen röntgenkuvistaan. Ford kertoi, ettei hänellä ollut syövästään minkäänlaisia oireita ennen tapausta.

– Koko tapaus oli siunaus, uskon että tämä oli kohtaloni. Minulla ei ole mitään katkeruutta varasta kohtaan, hän pelasti henkeni, kertoi Paul Ford Daily Mail -sivustolle.