Ashton Kutcher nauttii sinkkuelämästä – vaihtaa naisia kuin sukkia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Ashton Kutcher viettää nykyään sinkkuelämää, sillä hän erosi muutama kuukausi sitten vaimostaan Demi Mooresta. Avioliitto hajosi, kun Kutcher jäi kiinni uskottomuudesta. Sittemmin hänet on yhdistetty muun muuassa poptähti Rihannaan ja ystäväänsä Mila Kunisiin.

Nyt Miehen puolikkaat -hittisarjan tähden uutisoitiin ottavan kaiken irti sinkkuelämästään. Näyttelijä nimittäin bongattiin Kentucky Derby -festivaaleilla näyttävän kaunottaren kanssa. Ashton Kutcher oli viettänyt illan VIP-tilassa mysteeriblondin kanssa.

Silminnäkijöiden mukaan Ashton Kutcher oli festivaaleilla kauniiden naisten ympäröimä, mutta näyttelijä oli kiinnittänyt kaiken huomionsa rohkeasti pukeutuneeseen seuralaiseensa. Radar Online -sivuston mukaan tähden naisseuralainen luo uraa mallina. Katso kuva blondista tästä.

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui äskettäin vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia. Näyttelijätär julkaisi aiemmin tässä kuussa ensimmäisen kirjoituksen Twitter-blogissaan avioeron jälkeen.