Freida Pinto: ”Kuuluisuus voi olla todella vaikeaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Intialainen näyttelijä Freida Pinto nousi Hollywoodin halutuimpien tähtien joukkoon vuonna 2008 menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan myötä. Sittemmin kaunottarelle onkin tulvinut huikeita roolitarjouksia. Pinto nähtiin äskettäin Twilight-komistus Kellan Lutzin rinnalla elokuvassa Immortals.

Vuonna 2008 tähdenlennon lailla kuuluisuuteen noussut Freida Pinto kertoo, että äkillinen kuuluisuus loi hänelle kovia paineita. Näyttelijättären mukaan hän ei ollut varma, pystyykö hän hyväksymään julkisuuden valokeilassa olemisen. Tähden mukaan hänen poikaystävänsä Dev Patel oli ainut ihminen, joka ymmärsi hänen ajatuksiaan kuuluisuudesta.

– Dev oli ainoa, joka ymmärsi ajatukseni julkisuudesta. Vaikka olenkin onnellinen työstäni, niin kuuluisuus voi olla todella vaikeaa sellaiselle henkilölle, joka ei ole sitä aiemmin kokenut. Se oli melkein liikaa minulle, Freida Pinto kertoi Australian Sunday-lehdelle.

Slummien miljonääri -elokuvan kuvauksissa rakastunut näyttelijäpari huolehtii seurustelusuhteestaan muun muuassa viettämällä paljon aikaa yhdessä. Kaunottaren mukaan heidän suhteensa ylläpitäminen on välillä vaikeaa tiukkojen työaikataulujen takia.

Viime aikoina Freida Pinto on joutunut maksamaan veroa liian kovasta työtahdistaan, sillä taannoin hän sairastui ylirasituksen takia. Pinto kertoi ihastuneensa ensitapaamisellaan kollegaansa Angelina Jolieen niin kovasti, että halusi päästä hänen adoptoitavakseen. Aiemmin tänä vuonna näyttelijätär poseerasi rohkeissa kuvissa Esquire-lehdessä.