Jäikö armeijafiilis päälle? Tässä on sinulle unelmakoti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisista miehistä valtaosa joutuu käymään varusmiespalveluksen, joka kestoa tosin lyhennetään jälleen. Suurin osa ei aikoinaan malttanut odottaa pääsevänsä lopullisesti pois varuskunta-alueelta, mutta poikkeuksiakin luonnollisesti oli.

Nyt Suomen suurimmalla asuntosivustolla Oikotiellä on tullut vuokrattavaksi Riihimäellä sijaitseva kerrostalokolmio, joka voisi olla armeija-aikaansa yhä haikailevalle varsinainen unelmakoti. Se nimittäin sijaitsee vuonna 1913 rakennetussa tiilitalossa keskellä aitoa varuskuntamiljöötä. Kuvien perusteella asunnossa ei välttämättä tarvitse tehdä edes remonttia, mikäli haluaa asustaa autenttisessa ja askeettisessa huoneistossa. Pihamaallakin saa varmasti ”tetsata” edelleen vapaasti niin halutessaan.

Kuva: Oikotie