Jennifer Nicole Lee on seksikäs shoppailija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Jennifer Nicole Lee on saanut suitsutusta treenatusta vartalostaan, jossa ei paparazzikuvien perusteella näytä olevan ainuttakaan liikakiloa. Nyt 36-vuotias kahden lapsen äiti on kuvattu shoppailemassa Beverly Hillsin maineikkaalla Rodeo Drivellä. Hänen niukka asuvalintansa varmisti, että kaunotar ei jäänyt keneltään huomaamatta.

Jennifer Nicole Lee laihdutti taannoin 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.