John Travoltan seksiskandaali paisuu – esitteli erektiossa olevaa penistään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä John Travolta joutui muutama vuosi sitten homohuhujen kohteeksi, kun näyttelijätär Carrie Fisher väitti haastattelussa miestähden olevan homoseksuaali. Nyt eräs mieshieroja väittää John Travoltan tarjonneen hänelle rahaa homoseksistä.

Kerroimme taannoin kuinka National Enquirer -lehti uutisoi ensimmäisenä seksisyytöksistä. Tällä viikolla hieroja on vienyt asian eteenpäin ja haastanut Travoltan oikeuteen. Julkisuuteen päätyneiden oikeuden asiakirjojen mukaan Travolta oli riisunut alastomaksi, paljastanut puolittaisessa erektiossa olevan sukuelimensä ja ryhtynyt hieromaan hierojan jalkaa.

Lisäksi hieroja väittää Travoltan koskeneen häntä jalkoväliin ja pyytäneen lupaa masturboida hierojaa. Travoltan kerrotaan löytäneen hierojan yhteystiedot netti-ilmoituksesta ja noutaneen hierojan mustalla Lexus-autollaan Beverly Hills -hotelliin.

Gather-sivuston mukaan John Travoltan seksiskandaali tulee olemaan suurempi ”kuin Tiger Woodsin seksiskandaali”. Kuuluisan tähden väitetään muun muuassa viettäneen intiimejä hetkiä myös kylpylöissä homoseksuaalien kanssa. Tähtinäyttelijän Kelly-vaimo odottaa parhaillaan pariskunnan lasta, joten joidenkin viihdelehtien mukaan kyseessä on vain ”sairas huijaus”.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.